Parjoale de praz cu verdeata
PrinteazaParjoale de praz din: praz, cartofi, faina, paine, pesmet, verdeata, sare, piper, ulei, bulion.
Ingrediente:
- 500 g praz
- 2 cartofi
- 2 linguri cu faina
- 1 felie de paine
- 3 linguri cu pesmet
- verdeata tocata
- sare
- piper
- 1 ceasca cu ulei
- bulion
Mod de preparare:
Curatati prazul si cartofii, puneti sa fiarba impreuna in apa calda cu putina sare.
Fierbeti 30 minute, scurgeti si mixati legumele. Amestecul este tare, omogenizati cu bulion, verdeata tocata, sare, condimente si painea faramitata.
Faceti parjoale maricele, le treceti prin faina, apoi prin pesmet, prajiti in ulei incins.
Scoateti pe servetele, serviti cu garnitura de rosii si ardei gras, langa paine proaspata.
Pofta buna!