Parjoale de praz cu verdeata

Printeaza

Parjoale de praz din: praz, cartofi, faina, paine, pesmet, verdeata, sare, piper, ulei, bulion.

Ingrediente:

  • 500 g praz
  • 2 cartofi
  • 2 linguri cu faina
  • 1 felie de paine
  • 3 linguri cu pesmet
  • verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca cu ulei
  • bulion

 

Mod de preparare:

Curatati prazul si cartofii, puneti sa fiarba impreuna in apa calda cu putina sare.

Fierbeti 30 minute, scurgeti si mixati legumele. Amestecul este tare, omogenizati cu bulion, verdeata tocata, sare, condimente si painea faramitata.

Faceti parjoale maricele, le treceti prin faina, apoi prin pesmet, prajiti in ulei incins.

Scoateti pe servetele, serviti cu garnitura de rosii si ardei gras, langa paine proaspata.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.