Plăcinte cu legume si brânză

Printeaza

Plăcinte cu legume si brânză din: aluat, amestec de legume mexicane, tofu, banza de capra, ulei, ou, piper, sare, busuioc.

Ingrediente:Placinte_cu_legume_si_branza

  • 400 g aluat pentru foitaj
  • 1 punga (400 g) amestec congelat de legume mexicane
  • 50 g tofu sau cascaval vegetal
  • 100 g branza de capra
  • 1 lingura ulei
  • 1 ou
  • piper
  • sare
  • busuioc uscat maruntit

 

Mod de preparare:

Inăbuşi legumele timp de 8-10 minute, într-un vas cu o lingură de ulei încins, picurând treptat o ceaşcă de apă. Când s-au înmuiat, le condimentezi cu sare, piper şi un praf de busuioc şi iei vasul de pe foc. Când legumele s-au răcit, încorporezi albuşul bătut uşor.

Presari puţină făină pe masa de lucru şi întinzi aluatul în strat subţire. Tai 3 fâşii de aluat pe care aşezi legumele şi presari brânzeturile rase.

Pliezi pe jumătate, pe lungime şi apeşi marginile cu dinţii furculiţei, ca să nu iasă umplutura la copt.

Aşezi rulourile în tavă, le ungi cu ou şi introduci tava în cuptorul încins, la foc mediu, pentru 20 de minute, până când plăcintele se rumenesc uniform.

Le porţionezi călduţe.

Plăcinte cu legume si brânză

Placinte_cu_legume_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.