Uger pane

Printeaza

Uger pane

Ingrediente:Uger pane

  • 500 g uger
  • zarzavat de supă
  • 1 ou
  • 1 lingură lapte
  • 1 lingură untură
  • sare
  • piper
  • 2 linguri făină
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Se fierbe ugerul în apă împreună cu zarzavatul de supăşi puţină sare. Cînd este bine fiert (moale), se scoate, se lasă să se răcească, apoi se taie felii potrivit de groase ca pentru şniţel.

Se sărează, se presară cu puţin piper, se moaie în oul bătut cu laptele, se scurge bine, se dă prin făină, din nou se moaie în ou şi apoi se dă prin pesmet.

Se prăjeşte în untura încinsă ca şi şniţelul. Se serveşte fierbinte cu legume fierte sau cu salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.