Burgeri din fasole din: fasole boabe, pesmet, pudra de ardei cayenne, coriandru, ou, iaurt degresat, zeama de lime, chifle. Ingrediente: 2 conserve x 400 g fasole boabe, spalate si scurse 100 g pesmet 2 lingurite pudra de ardei cayenne 1 legatura coriandru proaspat, tocat 1 ou 150 ml de iaurt degresat zeama de la 1/2 […]
Reteta zilei: Burgeri de fasole neagra cu ciuperci si quinoa
PrinteazaBurgeri de fasole neagra cu ciuperci si quinoa din: fasole neagra, ceapa rosie, usturoi, ciuperci, ardei iute, seminte de in, tarate de ovaz, pasta de susan, quinoa, coriandru, seminte de chimion, seminte de coriandru, sare, piper, ulei, chifle.
Ingrediente:
- 2 cutii de fasole neagra
- 1 ceapa rosie, cuburi
- 3 catei de usturoi, tocat
- 150gr ciuperci, cuburi
- 1 ardei iute, feliat
- 1/4 ceasca seminte de in
- 1/2 ceasca tarate de ovaz
- 1/4 cana pasta de susan (tahini)
- 1/4 cana quinoa, fiarta
- 1/3 cana coriandru, tocat
- 1 lingurita seminte de chimion, prajite
- 1 lingurita seminte coriandru, prajite
- Sare si piper
- ulei, pentru prajit
- chifle
Mod de preparare:
Amestecati la blender toate ingredientele, cu exceptia uleiului si a chiflelor.
Scoateti amestecul intr-un castron si se formeaza burgeri. Dati la rece 30 de minute.
Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti burgerii pe fiecare parte pana se rumenesc.
Transferati pe prosoape de hartie. Taiati chiflele pe jumatate, adaugati burgeri si garnisiti cu topping, dupa preferinta, apoi serviti.
Burgeri de fasole neagra cu ciuperci si quinoa
Pofta buna!
Pofta buna!
Interesanti burgerii astia, sa-mi dai si mie
Arata foarte bine, ma intreb ce gust au 🙂