Supa de taitei cu spinare de porc

Printeaza

Supa de taitei cu spinare de porc din: spinare de porc, morcovi, patrunjel, pastarnac, gulie, ceapa, piper, sare, telina, taietei.

Ingrediente:Supa de taitei cu spinare de porc

  • 1 kg spinare de porc
  • 2 morcovi mari
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • 1/2 gulie
  • 1 ceapă mică
  • piper boabe
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 ţelină
  • 3-4 l apă
  • 100 g tăieţei

 

Mod de preparare:

Pui carnea la fiert în apă rece, iei spuma ori de câte ori se formează. In acest timp cureţi morcovii, pătrunjelul, păstârnacul, gulia, ceapa şi ţelina, le tai pe toate în 4, pe lungime, fără să le despici de tot.

Le adaugi apoi în oală când carnea este pe jumă­tate fiartă şi pui sare şi boabe de piper după gust. După ce carnea şi zarzavatul au fiert, iei supa de pe foc, o laşi să.se limpezească, apoi o strecori şi o pui din nou la fiert cu tăieţeii pentru 10 minute.

După ce iei supa de pe foc, presari pătrunjelul tocat şi e gata.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.