Rulouri de sunca presata cu spanac
PrinteazaRulouri de sunca presata cu spanac din: frunze de spanac, unt, sare, piper, cascaval, iaurt, sunca presata, ardei, rosii.
- 1 kg frunze de spanac
- 1 lingura cu unt
- sare
- piper macinat
- 2 felii de cascaval
- 2-4 linguri cu iaurt
- 10-20 felii de sunca presata
- 2-3 ardei carnosi
- 2-3 rosii
Mod de preparare:
Spalati frunzele de spanac, pastrati si tulpinile tinere, rupeti bucati si puneti intr-un vas emailat cu 1 lingura de unt. Lasati vasul pe foc mic, amestecati cu lingura de lemn pentru ca spanacul sa nu se prinda de vas pana cand obtineti o pasta uniforma.
Adaugati peste spanac: cascavalul dat pe razatoare, sare, piper macinat si cateva linguri cu iaurt. Omogenizati, trageti vasul de pe foc.
Asezati feliile de carne pe un platou, puneti umplutura de spanac pe fiecare felie, rulati si asezati pe platou alternand cu felii de rosii si ardei gras. Serviti cu paine feliata.
Pofta buna!