Rulouri de sunca presata cu spanac

Printeaza

Rulouri de sunca presata cu spanac din: frunze de spanac, unt, sare, piper, cascaval, iaurt, sunca presata, ardei, rosii.

Ingrediente:Rulouri de sunca presata cu spanac

  • 1 kg frunze de spanac
  • 1 lingura cu unt
  • sare
  • piper macinat
  • 2 felii de cascaval
  • 2-4 linguri cu iaurt
  • 10-20 felii de sunca presata
  • 2-3 ardei carnosi
  • 2-3 rosii

 

Mod de preparare:

Spalati frunzele de spanac, pastrati si tulpinile tinere, rupeti bucati si puneti intr-un vas emailat cu 1 lingura de unt. Lasati vasul pe foc mic, amestecati cu lingura de lemn pentru ca spanacul sa nu se prinda de vas pana cand obtineti o pasta uniforma.

Adaugati peste spanac: cascavalul dat pe razatoare, sare, piper macinat si cateva linguri cu iaurt. Omogenizati, trageti vasul de pe foc.

Asezati feliile de carne pe un platou, puneti umplutura de spanac pe fiecare felie, rulati si asezati pe platou alternand cu felii de rosii si ardei gras. Serviti cu paine feliata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.