Reteta zilei: Paste cu carne de vita, branza si chili

Printeaza

Paste cu carne de vita, branza si chili din: ulei de masline, carne tocata de vita, usturoi, ceapa, faina, praf de chili, boia de ardei, oregano, sos de rosii, supa de vita, paste, branza cheddar.

 

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 /2 kg carne tocata de vita
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura praf de chili
  • ½ lingurita boia de ardei
  • ½ lingurita oregano uscat
  • 1 cutie sos de rosii
  • 2 cani supa de vita
  • 2 cani paste, dupa preferinta
  • 1 ceasca branza cheddar, rasa

 

Mod de preparare:

Rumeniti carnea de vita intr-o oala mare, impreuna cu 1 lingura de ulei de masline.

Dupa ce se rumeneste, se scurge excesul de grasime. Intre timp, tocati ceapa si usturoiul.

Adaugati ceapa cubulete si usturoiul tocat peste carnea de vita rumenita. Continuati sa gatiti cateva minute.

adauga 2 linguri de faina si gateste timp de un minut.

Adaugati pudra de chili, boia de ardei, oregano, sos de rosii si 2 cani de supa.

amesteca pentru a se combina. Adaugati pastele, puneti un capac si lasati sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 15 minute.

amesteca la fiecare cateva minute.

Opriti focul si incorporati branza, apoi amestecati sa se topeasca. Serviti pastele calde.

 

Paste cu carne de vita, branza si chili

Paste_cu_carne_de_vita_branza_si_chili_12

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Bune pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.