Ciorbă din carne de la borcan cu zdrenţe
PrinteazaCiorbă din carne de la borcan cu zdrenţe
Tai 2-3 cepe mărunt, le căleşti cu 4 cârnaţi şi 4 bucăţi de carne din borcan. Cârnaţii şi carnea le poţi tăia în două.
Adaugi 3 l de apă, potriveşti gustul de sare, piper şi boia şi laşi să fiarbă pe foc mic. La sfârşit adaugi 2 ouă bătute bine în timp ce apa cloccteşte.
Ouăle se adună ca nişte zdrenţe, lei ciorba de pe foc, o acreşti cu oţet şi o dregi cu o cană de snântână.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-din-carne-de-la-borcan-cu-zdrente html
Acrita cu lapte batut, apoi adaugata zeama de varza pentru gust si o crenguta de cimbru. este un deliciu.