Ciorbă din carne de la borcan cu zdrenţe

Printeaza

Ciorbă din carne de la borcan cu zdrenţe 

Tai 2-3 cepe mărunt, le căleşti cu 4 cârnaţi şi 4 bucăţi de carne din bor­can. Cârnaţii şi carnea le poţi tăia în două.

Adaugi 3 l de apă, potriveşti gustul de sare, piper şi boia şi laşi să fiarbă pe foc mic. La sfârşit adaugi 2 ouă bătute bine în timp ce apa cloccteşte.

Ouăle se adună ca nişte zdrenţe, lei ciorba de pe foc, o acreşti cu oţet şi o dregi cu o cană de snântână.

Ciorbă din carne de la borcan cu zdrenţe

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/ciorba-din-carne-de-la-borcan-cu-zdrente html

1 comentariu

  1. Acrita cu lapte batut, apoi adaugata zeama de varza pentru gust si o crenguta de cimbru. este un deliciu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.