Ruladă din carne de viţel cu caşcaval şi fasole verde
PrinteazaRuladă din carne de viţel cu caşcaval şi fasole verde din: pulpa de vitel, fasole verde, cascaval, sare, piper, sunca.
- 3 fileuri pulpa vitel
- 1 conserva de fasole verde, scursa
- 200 g cascaval ras
- sare
- piper
- 6 felii sunca
Mod de preparare:
Speli şi usuci în şerveţele absorbante carnea, aşezi folie de plastic deasupra, apoi o baţi uşor cu ciocanul de şniţele şi o dai cu sare şi piper, după gust. Presari caşcaval pe fiecare felie de carne, aşezi câteva păstăi de fasole verde, rulezi, le înfăşori în şuncă, apoi le prinzi cu scobitori.
Le aşezi într-o tavă unsă şi le acoperi cu folie de aluminiu. Le laşi 20 de minute, scoţi folia şi le întorci. Le mai laşi 15 minute, având grijă să le stropeşti din când în când cu sosul format în tavă.
Ruladă din carne de viţel cu caşcaval şi fasole verde
Pofta buna!