Muşchi de vită cu sos de ananas
PrinteazaMuşchi de vită cu sos de ananas din: muschi de vita, ulei de masline, lamaie, ananas, ghimbir, salata verde, sare, boabe de piper verde.
- 800 g muschi de vita
- 5 linguri ulei de masline
- 1 lamaie
- 800 g ananas din compot
- 1 lingura ghimbir proaspat ras
- 1 salata verde
- sare
- 1 lingura boabe de piper verde
Mod de preparare:
Scurgeţi ananasul de zeama de compot şi mărunţii fructele pentru a obţine un piure cât mai fin. Puneţi într-o tigaie 3 linguri ulei şi căliţi ghimbirul proaspăt ras pe răzătoarea cu ochiuri mici. Adăugaţi coaja rasă de lămâie, piperul verde, puţină sare şi piureul de ananas.
Dacă este prea gros sosul obţinut, puteţi să adăugat i putină zeamă de compot. Tăiaţi muşchiul în felii cu grosimea de 2 – 3 cm.
Prăjiţi fiecare bucată în ulei, câte 3-4 minute pe fiecare parte, la foc iute. Puneţi muşchiul prăjit pe foi de salată şi turnaţi deasupra 1 – 2 linguri de sos de ananas.
Adăugaţi câte un sfert de lămâie la fiecare porţie.
Muşchi de vită cu sos de ananas
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/muschi-de-vita-cu-sos-de-ananas html