Crenvurşti de casă

Printeaza

Crenvurşti de casă din: carne de porc, vita, slanina, sare, boia de ardei dulce, piper, nucsoara, chimen, intestine de oaie.

Ingrediente:Crenvurşti de casă

  • 400 g carne de porc
  • 500 g carne de vită tânără
  • 300 g slănină
  • 1 şi 1/2 lingură sare
  • 1 lingură boia de ardei dulce
  • piper
  • nucşoară
  • chimen
  • intestine subţiri de oaie

 

Mod de preparare:

Cureţi bine carnea, după care o treci de 2 ori prin maşina de tocat cu sita deasă împreună cu slănina.

O amesteci apoi cu condimente măcinate, adaugi apă rece atât cât îşi ia carnea şi frămânţi.

Duci toată compoziţia pentru 1-2 ore într-un loc răcoros.

Umpli apoi intestinele subţiri cu această compoziţie şi formezi crenvurşti cu lungimea de 12-15 cm.

Ii consumi proaspeţi, fierţi timp de 5 minute în apă cu sare, apoi cu muştar.

Dacă vrei să-i păstrezi mai mult timp îi afumi puţin.

Crenvurşti de casă

Crenvursti_de_casa

Poftă bună!

 


 

Poate te intereseaza si:

Oua cu crenvursti

Crenvursti de casa cu pui

Crenvursti de casa cu pui din: piept de pui, lapte, ou, oregano, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 500 g piept de pui 100 ml lapte 1 ou sare piper oregano cimbru   Mod de preparare:  Se macină pieptul de pui prin sita; se amestecă cu laptele, oul bătut, sare, piper, oregano, cimbru, până se omogenizează. Pe folie […]

 

Oua cu crenvursti

Crenvursti preparati in casa

Crenvursti preparati in casa din: carne de vita, carne de porc, slanina, boia, piper, nucsoara, chimen, mate de oaie. Ingrediente: 500 g carne de vită tânără 400 g carne de porc 300 g slănină 30 g sare boia de ardei dulce piper nucşoară chimen maţe de oaie   Mod de preparare: Se prepară numai în […]

Crenvursti in aluat cu susan

Crenvursti in aluat cu susan din: aluat foitaj decongelat, crenvursti, ou, seminte de susan. Ingrediente: 1 pachet aluat foitaj decongelat 6-8 crenvurşti 1 ou 2 linguri seminţe de susan Mod de preparare: Crenvurştii se taie bucăţi, iar aluatul se întinde pe masa presărată cu un pic de făină. Se taie aluatul în funcţie de mărimea crenvurştilor si […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • crenvursti de casa
  • crenvusti de casa
  • reteta crenvursti
  • reteta crenvursti de casa
  • cremvusti de casa
  • reteta crenvursti de pui

2 comentarii

  1. Daca asa se fac crenvurstii la restaurant, mai bine lipsa.
    La cit se toaca carnea, textura este de cirnati si nu de pasta de cremvursti.
    PERICULOS sa-i fierbi numai 5 minute, mai ales fara nici un tratament antibacterial al compozitiei.
    Valoare reteta: 0000000000000

  2. Taaaaaci maaaa, ca au aparut expertii in crenvursti :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.