Cartofi cu costiţă afumată la cuptor
PrinteazaCartofi cu costiţă afumată la cuptor
- 700 g cartofi
- 400 g costiţă afumată
- 3-4 cepe mari
- sare după gust
Mod de preparare:
Cureţi cartofii, îi speli şi îi tai rondele mai groase pe care le pui într-o tavă, în strat uniform. Cureţi ceapa, o speli, o tai peştişori şi o pui peste cartofi.
Costiţa o tai felii (şoriciul rănâne), apoi o crestezi până la şorici şi aşezi feliile crestate peste ceapă.
Potriveşti de sare, acoperi tava cu folie de aluminiu şi o dai la cuptor.
Când mâncarea e aproape gata, scoţi folia şi mai laşi 10 minute să se rumenească.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- costita afumata la cuptor
- costita afumata cu cartofi la cuptor
- cartofi cu costita afumata la cuptor
- cartofi la cuptor cu costita afumata
- costita afumata la cuptor cu cartofi