Pesmiciori

Printeaza

PesmicioriPesmiciori

Ingrediente:

  • 125 g făină
  • 75 g unt sau margarină
  • 75 g zahăr pudră
  • 2 gălbenuşuri
  • sare

 

Mod de preparare:

Freci untul cu zahărul până se topeşte acesta din urmă, adaugi apoi făina în ploaie, gălbenuşurile, un praf de sare, frămânţi aluatul şi-l laşi să se odihnească la rece 30 de minute.

Intinzi apoi o foaie de aluat de 5 mm grosime şi tai cu paharul rondele şi semilune.

Aşezi bucăţile de aluat într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină şi le dai la cuptor, la foc mic, pentru 15-20 de minute.

După ce s-au copt, scoţi pesmeciorii pe un pla­tou şi îi pudrezi cu zahăr.

Pesmiciori

Pesmiciori

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.