Paste Delicioase cu Trufe – Savoare Italiană Autentică din: paste, trufe negre, unt, usturoi, , parmezan, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 400g paste (de preferat tagliatelle sau fettuccine) 30g trufe negre, proaspăt rase 2 linguri de unt 1 cățel de usturoi, zdrobit 50g parmezan ras Sare și piper negru, după gust Pătrunjel proaspăt, pentru garnitură […]
Paste cu spanac şi kaizer
PrinteazaPaste cu spanac şi kaizer din: paste cu spanac, kaizer, ardei grasi, rosii, rosii cherry, usturoi, parmezan, sare, piper, ulei de masline, busuioc si ardei iute verde.
- 500 g paste cu spanac
- 300 g kaizer
- doi ardei graşi roşii
- două roşii
- 250 g roşii cherry
- o ceapă
- doi căţei de usturoi
- 100 g parmezan
- sare
- piper
- ulei de măsline
- busuioc
- ardei iute verde
Mod de preparare:
Kaizerul se taie în felii subţiri sau cuburi. Ceapa şi usturoiul se curăţă de foi, se toacă mărunt şi se pun lângă kaizer.
Se încinge puţin ulei într-o cratiţă, se adaugă ingredientele de pe farfurie şi se călesc timp de cinci minute.
Roşiile se curăţă de pieliţă, se dau pe râzătoare sau se taie în cubuleţe.
Ardeii graşi se curăţă de seminţe, se toacă mărunt şi se pun peste roşii.
Se condimentează cu sare şi piper, se adaugă roşiile cherry tăiate în jumătăţi şi se mai fierbe două minute.
Pastele se fierb, se trec sub un jet de apă rece, se scurg şi se pun într-un vas mai mare. Se adaugă sosul de roşii cu kaizer, se presară busuioc tocat şi 50 g parmezan ras.
Se amestecă, se lasă să stea deoparte timp de două minute şi se servesc presărate cu restul de parmezan.
Pentru un gust picant se poate adăuga ardei iute.
Paste cu spanac şi kaizer
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste Delicioase cu Trufe – Savoare Italiană Autentică
Pofta buna!