Ceviche, acest celebru fel de mâncare care îmbină frumusețea simplă a peștelui crud cu aciditatea vibrantă a sucului de lime, reprezintă mai mult decât o simplă rețetă; este o poveste de cultură, inovație și schimb intercultural. Apreciat pentru prospețimea și simplitatea sa, ceviche-ul a […]
Reteta zilei: Pateuri cu gem de caise
PrinteazaPateuri cu gem de caise din: faina, unt, crema de branza, smantana, gem de caise.
Ingrediente:
- 2 cani faina
- 1 cana unt, bucati mici
- 1 cana crema de branza
- 1/2 cana smantana
- gem de caise
Mod de preparare:
Intr-un castron mare, se adauga faina, untul si se amesteca cu o furculita. Adaugati branza si smantana.
Amestecati cu furculita pana se combina. Lasati sa creasca 2 ore.
Incalziti cuptorul la 200C.
Pe o suprafata presarata cu faina, intindeti aluatul, decupati cercuri cu un pahar. asezati intr-o tava pe hartie de copt.
Adaugati cate o lingurita de gem si rulati, aplatizati cu dintii de la furculita.
Coaceti 12-14 de minute. Se lasa sa se raceasca si se servesc.
Pateuri cu gem de caise
Pofta buna!
Steak de Porc cu Sos de Muștar și Miere
din: steak de porc, sare, piper, ulei, miere, mustar, otet, usturoi, sare, piper. Pentru iubitorii de carne, steak-ul reprezintă alegerea ideală pentru o cină rafinată și plină de savoare. Această rețetă îmbină dulceața mierii cu picanteria muștarului, oferind un contrast de arome care transformă un simplu […]