Reteta zilei: Pateuri cu gem de caise

Printeaza

Pateuri cu gem de caise din: faina, unt, crema de branza, smantana, gem de caise.

 

Ingrediente:

  • 2 cani faina
  • 1 cana unt, bucati mici
  • 1 cana crema de branza
  • 1/2 cana smantana
  • gem de caise

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mare, se adauga faina, untul si se amesteca cu o furculita. Adaugati branza si smantana.

Amestecati cu furculita pana se combina. Lasati sa creasca 2 ore.

Incalziti cuptorul la 200C.

Pateuri_cu_gem_de_caise_05

Pe o suprafata presarata cu faina, intindeti aluatul, decupati cercuri cu un pahar. asezati intr-o tava pe hartie de copt.

Adaugati cate o lingurita de gem si rulati, aplatizati cu dintii de la furculita.

Pateuri_cu_gem_de_caise_06

Coaceti 12-14 de minute. Se lasa sa se raceasca si se servesc.

Pateuri_cu_gem_de_caise_07

Pateuri cu gem de caise

Pateuri_cu_gem_de_caise_08

 

Pofta buna!

 

 

 

Steak de Porc cu Sos de Muștar și Miere

din: steak de porc, sare, piper, ulei, miere, mustar, otet, usturoi, sare, piper. Pentru iubitorii de carne, steak-ul reprezintă alegerea ideală pentru o cină rafinată și plină de savoare. Această rețetă îmbină dulceața mierii cu picanteria muștarului, oferind un contrast de arome care transformă un simplu […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.