Lichior de capsune

Printeaza

Lichior de capsune din: capsune, rachiu, zahar, apa.

Ingrediente:Lichior de capsune

  • 1 kg capsune
  • 1 l rachiu, rom sau tuica de fructe
  • 50gr zahar
  • 350ml apa

Mod de preparare:

Puneti la macerat capsunele in rachiu, rom sau tuica de fructe. Lasati la macerat timp de 1 luna, apoi stoarceti intr-un tifon amestecul.

Adaugati apoi siropul preparat din zahar si apa.

Amestecati bine ingredientele si apoi filtrati din nou lichiorul, dupa care puneti-l in sticle cu capac.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.