Budincă de macaroane cu afumătură

Printeaza

Budincă de macaroane cu afumătură

Ingrediente:Budincă de macaroane cu afumătură

  • 500 g macaroane
  • 300 g ciolan afumat
  • 200 g caşcaval
  • 200 g ciuperci
  • 4 ouă
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Rupi macaroanele în două şi le fierbi în apă cu sare timp de 20 de minute. Cureţi şi speli ciupercile şi le fierbi separat.

Când sunt gata, le pui într-o strecurătoare, le treci printr-un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă.

Treci apoi prin maşina de tocat carne de pe ciolanul afumat şi 150 g caşcaval împreună cu ciupercile fierte.

Amesteci macaroanele cu compoziţia de carne, adaugi ouăle, sare şi piper şi pui totul într-o formă unsă cu unt.

Presari 50 g de caşcaval ras, pui şi câteva bucăţele de unt şi dai vasul la cuptor pentru 25 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.