Budincă de macaroane cu afumătură
PrinteazaBudincă de macaroane cu afumătură
- 500 g macaroane
- 300 g ciolan afumat
- 200 g caşcaval
- 200 g ciuperci
- 4 ouă
- 100 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rupi macaroanele în două şi le fierbi în apă cu sare timp de 20 de minute. Cureţi şi speli ciupercile şi le fierbi separat.
Când sunt gata, le pui într-o strecurătoare, le treci printr-un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă.
Treci apoi prin maşina de tocat carne de pe ciolanul afumat şi 150 g caşcaval împreună cu ciupercile fierte.
Amesteci macaroanele cu compoziţia de carne, adaugi ouăle, sare şi piper şi pui totul într-o formă unsă cu unt.
Presari 50 g de caşcaval ras, pui şi câteva bucăţele de unt şi dai vasul la cuptor pentru 25 de minute.
Poftă bună!