Aluat cu legume

Printeaza

Aluat cu legume din: faina, branza de vaci, ou, lei, drojdie de bere, sare, rosii cherry, sparanghel, branza emmentaler, smantana, ou, galbenus de ou, sare, piper.

Ingrediente:Aluat_cu_legume

  • 250 g faina
  • 125 g branza dulci de vaci
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • 10 g drojdie de bere
  • sare

umplutura:

  • 250 g rosii cherry
  • 200 g sparanghel
  • 100 g branza emmentaler
  • 250 ml smantana de gatit
  • 1 ou
  • 1 galbenus de ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, amestecaţi brânza scursă bine de zeamă, uleiul, oul, sarea.

Adăugaţi făina şi drojdia şi frământaţi ingredientele până obţineţi un aluat omogen.

Puneti-l la rece învelit în folie, pentru 30 de minute.

Pentru umplutură, bateţi oul, gălbenuşul, smântână şi brânza rasă. Intindeţi din aluat o foaie cu care tapetaţi o tavă unsă cu unt şi presărată cu făină.

Turnaţi peste aluat amestecul pentru umplutură şi nivelaţi-l.

Condimentaţi şi adăugaţi sparanghelul şi roşiile.

Coaceţi tarta la foc potrivit, în cuptorul încălzit dinainte. Serviţi, tăiată în bucăţi, cu salată de sezon.

Aluat cu legume

Aluat_cu_legume

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Legume in aluat cu salvie

Legume in aluat cu salvie

Legume in aluat cu salvie din: ulei, morcovi, pastarnac, ceapa, oua, faina, sare, lapte, salvie. Ingrediente: 4 linguri cu ulei de floarea-soarelui 500 g morcovi, curăţaţi şi tăiaţi în patru 250 g rădăcini mici de păstârnac, curăţate şi tăiate în jumătate 2 cepe mici, roşii, tăiate în felii 2 fire de praz, curăţate şi tăiate […]

 

Legume in aluat

Legume in aluat

Legume in aluat din: doua foi aluat de foitaj, ardei grasi, ardei capia, branza cu mucageai, ou, mac, patrunjel, ceapa rosie, usturoi, otet balsamic, ulei de masline, slata, ardei iute, sare, piper, tarhon, cimbru, busuioc. Ingrediente: două foi aluat de foitaj doi ardei graşi doi ardei capia două cutii brânză cu mucegai un ou 20 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.