Chiftele de cartofi cu nucsoara din: ceapa verde, varza, oua, nucsoara, sare, piper, pesmet, piure de cartofi, ulei de masline, ulei, smantana. Cartoful (Solanum tuberosum) este o legumă rădăcinoasă, care este folosită în alimentație în întreaga lume. Originar din regiunea andină a Americii de Sud, cartoful este astăzi una dintre cele mai importante culturi alimentare, […]
Chiftelute de cartofi cu branza sarata
PrinteazaChiftelute de cartofi cu branza sarata din: oua, cartofi, ceapa, ou, ardei iute, branza sarata, ulei.
- 3 oua
- 4 cartofi mari
- 1 ceapa
- 1 ou
- 1 ardei iute
- 200 g branza sarata
- ulei
Mod de preparare:
Fierbem cartofii în coajă. îi decojim cât sunt încă fierbinţi şi îi pasăm. Tocăm ceapa şi ardeiul mărunt şi le punem peste cartofi.
Adăugăm brânza rasă pe răzătoarea mică şi oul. Amestecăm bine.
Incingem ulei într-o tigaie, luăm din compoziţie cu o lingură şi punem la prăjit. Servim fierbinţi.
Chiftelute de cartofi cu branza sarata
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele de cartofi cu nucsoara
Chiftele de cartofi – reteta usor de preparat
Chiftele de cartofi din: cartofi, faina, oua, sare, ulei. Cartofii sunt o sursă importantă de fibre, care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos și la prevenirea constipației. Conțin o gamă de vitamine B, cum ar fi vitamina B6 și vitamina B9 (acid folic), care ajută la menținerea sănătății sistemului nervos. Cartofii sunt o sursă […]
Pofta buna!