Piept de curcan umplut cu carne tocata

Printeaza

Piept de curcan umplut cu carne tocata din: chifla, cimbru, rozmarin, ceapa verde, ulei de masline, ardei iute, file de piept de curcan, snitele de curcan, ou, sare, piper, boia dulce, praf de curry.

Ingrediente:Piept_de_curcan_umplut_cu_carne_tocata

  • 1 chifla veche de-o zi
  • 3 fire cimbru
  • 1 fir rozmarin
  • 2 cepe verzi
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 kg file de piept de curcan fasonat pentru rulada
  • 150 g snitele de curcan
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 lingura boia dulce
  • 1/2 lingurita praf de curry

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200°C. Se înmoaie pâinea. Se spală verdeaţa şi se toacă. Se taie rondele ceapa şi se căleşte într-o lingură de ulei. Se toacă ardeiul. Se amestecă. Se bate carnea de şniţel şi se taie cubuleţe.

Se amestecă cu carnea tocată, oul, verdeţurile, ceapa verde şi pâinea stoarsă. Se sărează şi se piperează. Se modelează compoziţia cu o franzelă şi se pune pe pieptul de curcan; se rulează şi se fixează.

Se amestecă ardeiul cu sare, piper, curry şi restul de ulei şi se unge pieptul de curcan. Se prăjeşte de jur împrejur, se toarnă puţină apă şi se coace la cuptor 60-70 minute.

Piept de curcan umplut cu carne tocata

Piept_de_curcan_umplut_cu_carne_tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.