Fursecuri trio

Printeaza

Fursecuri trio.jpg

Fursecuri trio

Ingrediente:

  • 350 g făină
  • 160 g unt
  • 120 g zahăr tos
  • două ouă
  • 50 g ciocolată albă
  • 50 g ciocolată neagră
  • o linguriţă de praf de copt
  • esenţă de migdale
  • esenţă de rom
  • două pliculeţe de zahăr vanilinat
  • sare
  • migdale
  • alune

Preparare:

Ciocolata albă şi cea neagră se topesc separat la bain-marie şi se lasă să se răcească. Untul se pune într-un castron, se adaugă zahărul tos, zahărul vanilat, un vârf de cuţit de sare, ouăle, praful de copt şi se amestecă.

Se împarte compoziţia în două: o parte se amestecă bine cu ciocolata albă şi esenţa de migdale, iar cealaltă cu ciocolata neagră şi esenţa de rom. Se împarte făina în două şi se adaugă la cele două compoziţii.

Se amestecă până când se obţin două aluaturi potrivit de tari. Se acoperă cu folie alimentară şi se dau la rece pentru 30 de minute. Se scot apoi aluaturile din folie, li se dă formă de rulouri şi se face un singur rulou din două rulouri de culoare neagră şi un rulou de culoare albă.

Se taie ruloul în bucăţi egale care se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se introduce tava în cuptor şi se coc timp de 12-15 minute la foc mediu. In fiecare aluat se mai pot adăuga alune şi migdale, în funcţie de culoare.

Fursecuri trio

Fursecuri trio.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.