Paste cu rosii, carnati si naut

Printeaza

Paste cu rosii, carnati si naut din: ulei de masline, carnat, seminte de chimion, usturoi, boia, rosii, naut, sare, piper, paste, spanac, parmezan.

 

Ingrediente:

  • ulei de masline
  • 1 carnat
  • 1 lingurita seminte de chimion
  • 1 catel de usturoi
  • 1 praf de boia
  • 400g rosii tocate
  • 1 conserva naut
  • sare, piper
  • 1 pachet paste
  • 2-3 cani spanac proaspat
  • parmezan ras

 

Mod de preparare:

Incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu.

Adaugati un carnat fara piele, 1 lingurita de seminte de chimion, un catel de usturoi tocat si un praf de boia.

Prajeste totul pana se patrunde bine carnea.

Adauga o conserva de 400 g de rosii tocate in suc propriu si o conserva de naut scurs (pastreza lichidul).

Adauga sare si piper si lasa totul la fiert pana cand rosiile incep sa se faramiteze, iar aromele se amesteca bine, cam 10 minute.

Adauga putin suc din conserva de naut. Separat, fierbe pastele.

Cand sunt aproape gata, adauga in sos 2-3 cani de spanac proaspat si lasa frunzele sa se inmoaie.

Arunca pastele peste sos si presara deasupra parmezan ras.

 

Paste cu rosii, carnati si naut

Past_ cu_rosii_carnati_si_naut

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.