Paste gratinate cu carne tocata

Printeaza

Paste gratinate cu carne tocata din: ceapa, ardei gras, praz, ulei, paste spirale, sare, carne tocata, usturoi, rosii decojite, bulion, supa, piper, mozzarella, cascaval, pesmet.

Ingrediente:Paste_gratinate_cu_carne_tocata

  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 fir praz
  • 2 linguri ulei
  • 350 g paste spirale
  • sare
  • 500 g carne tocata
  • 1 catel de usturoi
  • 1 conserva rosii decojite
  • 1 lingura bulion
  • 150 ml supa
  • piper
  • 125 g mozzarella
  • 40 g cascaval
  • 3 linguri pesmet

 

Mod de preparare:

Se pregatesc legumele. Se toaca ceapa si se taie marunt pulpa de ardei. Se taie rondele prazul. Se prajesc toate intr-o lingura d eulei incins, amestecand, timp de circa 10 minute.

Se fierb pastele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intre timp se prajeste carnea tocata tntr-o lingura de ulei incins. Se adauga usturoi tocat, rosiile decojite din conserva, bulionul si supa; se sareaza si se pipereaza.

Se fierbe compozitia 5 min. Se incinge cuptorul la 200°C. Se lasa sa se scurga mozzarella si se taie cubulete.

Amestecul de legume se adauga la carne, se amesteca si se mai potriveste o data de sare si piper.

Se scurg pastele pi se asaza intr-o forma de sufleu unsa, impreuna cu amestecul de carne si legume.

Se presara deasupra mozzarella, cascaval ras si pesmet; se lasa sa se coaca cca 15 min., pana se rumeneste., Se orneaza eventual cu busuioc.

Paste gratinate cu carne tocata

Paste_gratinate_cu_carne_tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.