Tochitură muntenească
PrinteazaTochitură muntenească
- 500 g carne de porc fără os
- 250 g rinichi
- 250 g ficat
- 250 g cârnaţi subţiri
- 3-4 linguri untură
- 10 căţei de usturoi
- 100 ml vin
- piper
- sare
- apă sau supă
- 1 pahar suc de roşii mai gros
Mod de preparare:
Cureţi şi speli rinichii în mai multe ape. Speli bine carnea şi ficatul, apoi le tai tot bucăţele. Tai câmăciorii în bucăţi lungi de 4-5 cm.
Pui apoi carnea să se prăjească în untură şi când bucăţile sunt rumenite adaugi sucul de roşii şi le laşi câteva minute să se prăjească.
Stingi totul cu vinul şi supa preparată cu un cub de condiment sau cu apa caldă. Adaugi apoi usturoiul pisat, sare, piper după gust şi laşi să fiarbă înăbuşit 20 de minute.
Tochitură muntenească
Poftă bună!
Incoming search terms:
- tochitura munteneasca