Paste cu sparanghel, prosciutto si ou

Printeaza

Paste cu sparanghel, prosciutto si ou din: sparanghel, ulei de masline, prosciutto, oua, sare, piper, paste, parmezan.

Ingrediente:Paste cu sparanghel, prosciutto si ou

  • 700gr sparanghel
  • ulei de masline
  • 100gr prosciutto
  • 2 oua
  • sare si piper
  • 1 pachet paste
  • parmezan ras

 

Mod de preparare:

Taie 700 g de sparanghel bucati lungi de 5 cm, incalzeste ulei de masline intr-o tigaie mare, pune in tigaie sparanghelul si 100 g de prosciutto tocat.

Lasa pe foc pana se caleste bine sparanghelul.

Separat, bate doua oua cu sare si piper, adauga sparanghelul si prosciutto.

Fierbe pastele, scurge-le si adauga-le in castronul cu ou. Amesteca pastele pana se acopera bine cu ou, adaugand apa de la fiert daca e nevoie.

Serveste cu parmezan ras.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pizza cu prosciutto si ricotta

Pizza cu sparanghel, prosciutto si ricotta

Pizza cu sparanghel, prosciutto si ricotta din: drojdie, zahar, ulei, sare, faina, smantana, oua, usturoi, sare, piper, spranghel, rosii, ricotta, parmezan, prosciutto crudo. Ingrediente: 7 g drojdie uscata 1 lingura zahar 2 linguri ulei 1 lingurita de sare 500 g faina umplutura: 200 ml smantana 2 oua 2 catei de usturoi sare piper 100 g […]

Rulouri de prosciutto cu sparanghel

O reteta delicioasa de rulouri cu:prosciutto, sparanghel, parmezan, smantana, faina, unt, lapte, sare. Ingrediente: sparanghel proaspăt prosciutto feliat parmezan smântână făină unt lapte sare     Mod de preparare: Se prepară sosul bechamel astfel: se topeşte untul şi peste se presară făina, cu atenţie pentru a nu forma cocoloaşe, se adaugă uşor laptele încălzit şi […]

 

 

Rulade de pui cu creveti si sparanghel, invelite in prosciutto

Reteta zilei: Rulade de pui cu creveti si sparanghel, invelite in prosciutto

O reteta simpal de Rulade de pui cu creveti si sparanghel, invelite in prosciutto din: creveti black tiger, piept de pui, croccoli, prosciutto, sparanghel, unt, smantana, peperoncino, sofran, usturoi pudra, condiment din coaja de citrice, busuioc, aceto balsamico si vin alb. Ingrediente: 50 g creveţi Black Tiger (16-20 bucăţi/kg) 200 g piept de pui 100 […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.