Pizza cu sparanghel, prosciutto si ricotta din: drojdie, zahar, ulei, sare, faina, smantana, oua, usturoi, sare, piper, spranghel, rosii, ricotta, parmezan, prosciutto crudo. Ingrediente: 7 g drojdie uscata 1 lingura zahar 2 linguri ulei 1 lingurita de sare 500 g faina umplutura: 200 ml smantana 2 oua 2 catei de usturoi sare piper 100 g […]
Paste cu sparanghel, prosciutto si ou
PrinteazaPaste cu sparanghel, prosciutto si ou din: sparanghel, ulei de masline, prosciutto, oua, sare, piper, paste, parmezan.
Ingrediente:
- 700gr sparanghel
- ulei de masline
- 100gr prosciutto
- 2 oua
- sare si piper
- 1 pachet paste
- parmezan ras
Mod de preparare:
Taie 700 g de sparanghel bucati lungi de 5 cm, incalzeste ulei de masline intr-o tigaie mare, pune in tigaie sparanghelul si 100 g de prosciutto tocat.
Lasa pe foc pana se caleste bine sparanghelul.
Separat, bate doua oua cu sare si piper, adauga sparanghelul si prosciutto.
Fierbe pastele, scurge-le si adauga-le in castronul cu ou. Amesteca pastele pana se acopera bine cu ou, adaugand apa de la fiert daca e nevoie.
Serveste cu parmezan ras.
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri de prosciutto cu sparanghel
O reteta delicioasa de rulouri cu:prosciutto, sparanghel, parmezan, smantana, faina, unt, lapte, sare. Ingrediente: sparanghel proaspăt prosciutto feliat parmezan smântână făină unt lapte sare Mod de preparare: Se prepară sosul bechamel astfel: se topeşte untul şi peste se presară făina, cu atenţie pentru a nu forma cocoloaşe, se adaugă uşor laptele încălzit şi […]
Reteta zilei: Rulade de pui cu creveti si sparanghel, invelite in prosciutto
O reteta simpal de Rulade de pui cu creveti si sparanghel, invelite in prosciutto din: creveti black tiger, piept de pui, croccoli, prosciutto, sparanghel, unt, smantana, peperoncino, sofran, usturoi pudra, condiment din coaja de citrice, busuioc, aceto balsamico si vin alb. Ingrediente: 50 g creveţi Black Tiger (16-20 bucăţi/kg) 200 g piept de pui 100 […]
Pofta buna!