Budinca cu spanac, urda si miere

Printeaza

Budinca cu spanac, urda si miere din: urda, spanac, miere, loboda, salata, faina, paine, patrunjel, pesmet, marar, ceapa verde, ulei, sare.

 

Ingrediente:

  • 500 g urda
  • 500 g spanac
  • 100 g miere de albine
  • 3 legaturi loboda
  • 2 salate
  • 2 linguri faina
  • 3 felii de paine
  • 3 linguri pesmet
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 linguri ulei
  • sare, dupa gust

 

Mod de preparare:

Speli spanacul, loboda si salata si le pui la fiert in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata, le scurgi si le toci.

Amesteci apoi o ceasca din zeama in care au fiert verdeturile cu faina si adaugi verdeturile tocate.

Pui si painea inmuiata, pesmetul, urda, mierea, patrunjelul, mararul si ceapa tocate, 2 linguri de ulei si sare dupa gust.

Torni compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si o dai la cuptor pentru 30 de minute.

Cand este gata, lasi budinca sa se raceasca putin, o rastorni pe un platou si o tai.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.