Budinca cu spanac, urda si miere
PrinteazaBudinca cu spanac, urda si miere din: urda, spanac, miere, loboda, salata, faina, paine, patrunjel, pesmet, marar, ceapa verde, ulei, sare.
Ingrediente:
- 500 g urda
- 500 g spanac
- 100 g miere de albine
- 3 legaturi loboda
- 2 salate
- 2 linguri faina
- 3 felii de paine
- 3 linguri pesmet
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 1 legatura ceapa verde
- 3 linguri ulei
- sare, dupa gust
Mod de preparare:
Speli spanacul, loboda si salata si le pui la fiert in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata, le scurgi si le toci.
Amesteci apoi o ceasca din zeama in care au fiert verdeturile cu faina si adaugi verdeturile tocate.
Pui si painea inmuiata, pesmetul, urda, mierea, patrunjelul, mararul si ceapa tocate, 2 linguri de ulei si sare dupa gust.
Torni compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si o dai la cuptor pentru 30 de minute.
Cand este gata, lasi budinca sa se raceasca putin, o rastorni pe un platou si o tai.
Pofta buna!