Ciuperci umplute cu branza si masline
PrinteazaCiuperci umplute cu branza si masline din: ciuperci, masline, unt, ou, telemea de oaie, branza de burduf, cimbru, sare, piper.
- 12 ciuperci
- 100 g masline
- 50 g unt
- 1 ou
- 100 g telemea de oaie
- 100 g branza de burduf
- 1 lingurita cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati ciupercile, scoateti- le piciorusele, spalati4e si scurgeti-le bine de apa. Tocati piciorusele ciupercilor impreuna cu maslinele curatate de samburi si punetile intr-un castron.
Adaugati oul, untul, branzeturile sfaramate, cimbrul, sare si piper. Omogenizati bine amestecul si umpleti ciupercile.
Puneti ciupercile intr- o tava cu hartie copt, in cuptorul incins. Coaceti ciupercile la foe mediu timp de 30 de minute.
Ciuperci umplute cu branza si masline
Pofta buna!
Sunt perfecte pentru niste aperitive