Ciuperci umplute cu branza si masline

Printeaza

Ciuperci umplute cu branza si masline din: ciuperci, masline, unt, ou, telemea de oaie, branza de burduf, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_umplute_cu_branza_si_masline

  • 12 ciuperci
  • 100 g masline
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 100 g telemea de oaie
  • 100 g branza de burduf
  • 1 lingurita cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati ciupercile, scoateti- le piciorusele, spalati4e si scurgeti-le bine de apa. Tocati piciorusele ciupercilor impreuna cu maslinele curatate de samburi si punetile intr-un castron.

Adaugati oul, untul, branzeturile sfaramate, cimbrul, sare si piper. Omogenizati bine amestecul si umpleti ciupercile.

Puneti ciupercile intr- o tava cu hartie copt, in cuptorul incins. Coaceti ciupercile la foe mediu timp de 30 de minute.

Ciuperci umplute cu branza si masline

Ciuperci_umplute_cu_branza_si_masline

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Sunt perfecte pentru niste aperitive

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.