Ciorba de maruntaie

Printeaza

Ciorba de maruntaie din: maruntaie, ulei, ceapa, zarzavat de ciorba, marar, taitei, verdeata, bors, sare.

Ingrediente:Ciorba de maruntaie

  • 1 kg maruntaie de vita, porc (ficat, inima, rinichi)
  • 100 ml ulei
  • 3 cepe
  • 500 g zarzavat de ciorba (morcov, pastarnac, telina)
  • 1 legatura marar
  • 300 g taitei
  • 2 legatura verdeata (patrunjel, leustean)
  • 1 litru bors
  • sare

 

Mod de preparare:

Maruntaiele curatate, spalate si taiate in bucatele puneti-le la fiert in apa. Adaugati, dupa 20 de minute, zarzavatul curatat, spalat si taiat in cubulete.

Puneti apoi ceapa tocata marunt si calita in ulei si lasati ciorba la fiert 40 de minute.

Adaugati fideaua si la urma borsul, fiert separat. La final, puneti patrunjelul si leustean, tocate marunt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.