Salată de iarnă cu jumări

Printeaza

Salată de iarnă cu jumări

Ingrediente:Salată de iarnă cu jumări

  • 300 g jumări uscate
  • 200 g şuncă presată
  • 1-2 morcovi
  • 2-3 cartofi
  • 2 gogonele murate
  • 1 ceapă
  • 100 g măsline
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Poftă bună!

Cureţi legumele, le speli, le tai cuburi şi le fierbi circa 45 de minute. Le scurgi apoi, dar păstrezi zeama şi faci din ele un piure pe care îl subţiezi cu zeama în care au fiert până devine ca o smântână groasă.

In acest piure, adaugi apoi jumările, şunca tăiată pătrăţele, măslinele tăiate feliuţe.

Pui şi gogonelele tăiate cubuleţe şi presate bine, pătrunjelul tocat şi potriveşti gustul de sare şi piper. Aşezi totul într-un castron şi ornezi cu felii de cas­travete, gogoşari şi măsline.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.