Chifteluţe din inimă de porc

Printeaza

Chifteluţe din inimă de porc

Ingrediente:Chifteluţe din inimă de porc

  • 500 g inimă de porc
  • 1 felie de franzelă înmuiată în lapte şi presată bine
  • 2 cepe
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 3 ouă
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingură griş
  • 200 ml ulei

 

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi usturoiul, tai ceapa mărunt şi o căleşti în puţin ulei, iar usturoiul îl pisezi. Dai prin maşina de tocat inima bine spălată şi curăţată, adaugi ceapa călită, usturoiul, pâinea înmuiată, gălbenuşurile, pătrunjelul tocat, grisul şi albuşurile bătute spumă.

Potriveşti gustul de sare şi piper şi omogenizezi compoziţia. Cu mâna umedă formezi apoi chifteluţe potrivite, pe care le dai prin făină şi pesmet şi le prăjeşti în ulei încins. Sunt bune fierbinţi, cu diferite garnituri sau cu sos de smântână şi mărar.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.