Bulgăraşi de ciocolată cu vişine din compot
PrinteazaBulgăraşi de ciocolată cu vişine din compot
- 350 g ciocolată de menaj
- 175 g unt
- 2 linguri ulei
- 300 ml frişcă lichidă
- 1 sticluţă esenţă de rom
- 300 g biscuiţi simpli
- 200 g vişine din compot
Mod de preparare:
Topeşti ciocolata şi uleiul pe baie de aburi şi când e gata o dai deoparte şi o laşi puţin să se răcească.
Treci 200 g biscuiţi prin maşina de tocat, untul îl freci spumă şi baţi frişca până se întăreşte.
Adaugi apoi în unt ciocolata topită, încorporezi amestecul în frişcă şi la sfârşit pui biscuiţii măcinaţi şi esenţa de rom.
Biscuiţii rămaşi îi treci prin maşina de tocat, apoi îi cerni pe o farfurie. Formezi din compoziţia de ciocolată bulgăraşi în mijlocul cărora pui câte o vişină din compot.
Trecii bulgăraşii prin biscuiţi şi-i aşezi pe un platou. Dacă mai ai prin casă ciocolată o poţi răzui peste bulgăraşi pentru un plus de decor.
Bulgăraşi de ciocolată cu vişine din compot
Poftă bună!