Ruladă de carne de porc cu hrean

Printeaza

Ruladă de carne de porc cu hrean

Ingrediente:Ruladă de carne de porc cu hrean

  • 1 kg carne de porc
  • 8 ouă fierte tari
  • 5 bucăţi hrean
  • 1/2 pachet unt
  • 1 mor­cov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • oţet

 

Mod de preparare:

Fierbi carnea cu zarzavaturile curăţate, când e gata o dai prin maşina de tocat. O amesteci cu sare, piper, un pic de pătrunjel tocat şi 1 linguriţă de unt.

Dai hreanul pe răzătoarea cu ochiuri mici, adaugi sare şi oţet după gust, puţină apă şi restul de unt şi amesteci. Ungi apoi o folie de celofan cu ulei, întinzi compoziţia de carne, pasta de hrean, pui ouăle şi rulezi strâns. Ţii rulada la rece până a doua zi. O tai felii şi o serveşti ca aperitiv.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.