Căpşuni cu frişcă

Printeaza

Căpşuni cu frişcă

Ingrediente:Căpşuni cu frişcă

  • 1 kg căpşuni
  • 1 păhărel rom
  • 1/2 pahar zahăr
  • frişcă

 

Mod de preparare:

Se curăţă căpşunile de codiţe, se spalăşi se lasă să se scurgă bine de apă.

Se aşază într-un vas pentru servit un rînd se căpşuni, se presară cu zahăr şi se stropesc cu rom.

Se procedează astfel pînă cînd se aşază toate căpşunile, apoi se ţine vasul la gheaţă.

Cînd se servesc se acoperă cu un strat de frişcăşi se garnisesc cu cîteva căpşuni.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.