Rulouri cu cabanos

Printeaza

Rulouri cu cabanos din: faina, drojdie, apa, sare, cabanos.

Ingrediente pentru aluat:Rulouri cu cabanos

  • 1/2 kg faina
  • drojdie cat o nuca
  • apa
  • sare

Ingrediente pentru umplutura:

  • cabanos sau cremvursti

 

Mod de preparare:

Faci un aluat din faina, drojdie, sare si apa cat e nevoie pentru a iesi un aluat usor de intins.

Lasi apoi la dospit, dupa care intinzi o foaie din care tai fasii de 1 cm grosime.

Fiecare fasie o invarti dupa cate un cabanos si o dai la copt in tava unsa sau tapetata cu frunze de varza.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Varza calita cu fenicul

Rulouri cu varza si carnaciori cabanos

O reteta de rulouri cu varza si carnaciori cabanos din: aluat de placinta, varza, cabanos, unt, galbenus, ulei si patrunjel verde. Ingrediente: un pachet de aluat pentru plăcintă 300 g varză 500 g cabanos 20 g de unt un gălbenuş o lingură de ulei pătrunjel verde   Mod de preparare: Se crestează cârnăciorii şi se […]

Rulouri de porc cu cabanos si caşcaval

Rulouri de porc cu cabanos si caşcaval

Rulouri de porc cu cabanos si caşcaval din: muschi de porc, carnati cabanos, cascaval, ardei gras, usturoi, mustar, ulei, sare, sunca. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 1/2 kg cârnaţi cabanos 3-4 felii caşcaval 1 ardei gras roşu 1 căpăţână de usturoi 3 linguri muştar ulei sare 150 g şuncă   Mod de preparare: Tai […]

 

Rulouri de sorici si carne tocata

Rulouri de pui surpriza

Rulouri de pui surpriza din: piept de pui, carnati, ceapa, usturoi, boia, bulion, ulei, sare, piper, faina. Ingrediente: 4 felii piept de pui 4 cârnaţi cabanos de cca 10-12 cm 1 ceapă mare 2-3 căţei de usturoi 1 vârf cuţit boia dulce 150-200 ml bulion ulei sare piper 1 linguriţă făină   Mod de preparare: […]

 

 

Piept de pui cu cabanos si vin

Piept de pui cu cabanos si vin din: piept de pui, cabanos, scobitori, ulei, vin alb. Ingrediente: 1 piept de pui 10 cabanoşi scobitori ulei 1 pahar vin alb Mod de preparare: Iei un piept de pui, îl speli, îl ştergi cu un prosop de bucătărie şi îl dai puţin la congelator pentru a putea să […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.