Fursecuri cu gem de caise

Printeaza

Fursecuri cu gem de caise din: margarina, zahar pudra, galbenusuri, faina, bicarbonat, sare, gem de caise.

Ingrediente:Fursecuri_cu_gem_de_caise

  • 250 g margarina
  • 200 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 400 g faina
  • 1 varf de cutit de bicarbonat
  • un varf cutit sare
  • 200 g gem de caise

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele, iar aluatul obtinut il dai 3 ore la rece. Din coca obtinuta intinzi foi de 4-5 mm grosime.

Cu o forma rotundă tai rondele de aluat, iar pe jumatate dintre acestea le decupezi sub forma de inele cu o alta forma rotunda sau mai mica.

Coci fursecurile la foc potrivit pana devin aurii. La final, ungi rondelele cu gem caise peste care pui inelele. Presari cu zahar pudra.

Fursecuri cu gem de caise

Fursecuri_cu_gem_de_caise

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.