Mancare de tarhon cu pulpe de pui dezosate din: pulpe de pui dezosate, ceapa verde, tarhon, rosii in bulion, sare, piper, ulei. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate […]
Pulpe dezosate
PrinteazaPulpe dezosate din: pulpe si condimente.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
- cateva pulpe mari
- condimente pentru friptura
Mod de preparare:
Speli pulpele, le dezosezi si le condimentezi bine cu piper si condimente pentru friptura.
Le lasi sa stea deoparte timp de 30 de minute, sa se patrunda bine, apoi le pui pe gratar.
Pulpele dezosate se patrund mai bine si sunt delicioase.
Pofta buna!
poate iti place si:
Mancare de tarhon cu pulpe de pui dezosate
Pofta buna!