Pulpe dezosate

Printeaza

Pulpe dezosate din: pulpe si condimente.

Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.

Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.

 

Ingrediente:Pulpe dezosate

  • cateva pulpe mari
  • condimente pentru friptura

 

 

Mod de preparare:

Speli pulpele, le dezosezi si le condimentezi bine cu piper si condimente pentru friptura.

Le lasi sa stea deoparte timp de 30 de minute, sa se patrunda bine, apoi le pui pe gratar.

Pulpele dezosate se patrund mai bine si sunt delicioase.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Mancare de tarhon cu pulpe de pui dezosate

Mancare de tarhon cu pulpe de pui dezosate din: pulpe de pui dezosate, ceapa verde, tarhon, rosii in bulion, sare, piper, ulei. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.