Sufleu de mere cu scortisoara

Printeaza

 

Ingrediente:Sufleu de mere

  • 6 mere mari
  • 6-7 albuşuri
  • 1/2 pahar zahăr
  • scorţişoară pisată

 

Mod de preparare:

Se bat spumă albuşurile şi se amestecă cu zahărul şi cu o pastă din mere obţinută prin coacerea merelor şi trecerea lor prin sită.

Se adaugă scorţişoară pisată, se pune în formă smălţuită sau de piatrăşi se ţine la cuptor 15-20 min. Se serveşte cald în formă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.