Biscuiti fara zahar cu cocos din: caise, banane, chia, tahini, lamaie, fulgi de cocos, fulgi de ovaz. Ingrediente: 3 caise 3 banane 1 lingură seminţe de chia 1 lingură tahini 1/2 linguriţă zeamă de lămâie 100 g fulgi de cocos măcinaţi 50 g fulgi de ovăz Mod de preparare: Se pasează 3 caise şi […]
Reteta zilei: Biscuiti cu migdale prajite
PrinteazaBiscuiti cu migdale prajite din: faina, malai, praf de copt, sare, zahar, oua, coaja de portocala, coaja de lamaie, migdale, coacaze.
Ingrediente:
- 2 cani faina
- ¾ cana malai
- 1 ½ lingurita praf de copt
- 1 lingurita sare
- 1 cana zahar
- 3 oua
- coaja de 1 portocala
- coaja de la 2 lamai
- 1 cana migdale prajite
- ½ cana coacaze uscate
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 150C. Intr-o tava asezati hartie de copt. Intr-un bol mediu, amestecati impreuna faina, malai, praf de copt si sare.
Intr-un castron bateti ouale si zaharul aproximativ 3 minute. Se adauga cojile de citrice.
Adaugati amestecul de faina si se amesteca pana este incorporat. adauga migdale si coacaze. Transferati aluatul in tava, impartind in doua.
Coaceti 35-40 de minute. Scoateti si lasati sa se raceasca timp de 5-10 minute.
Taiati si aranjati din nou pe foaia de copt si mai dati la cuptor 20-25 de minute.
Se lasa sa se raceasca si se servesc sau se pastreaza intr-un borcan care se inchide etans la temperatura camerei.
Biscuiti cu migdale prajite
Pofta buna!
Biscuiti fragezi cu anason din: zahar, unt, faina, amidon si anason. Ingrediente: 125 g zahăr 250 g unt 250 g făină 125 g amidon 1 anason Mod de preparare: Intr-un castron, pune zahărul şi untul. Freacă energic cu o lingură de lemn până se topeşte zahărul. Separat, cerne făina cu amidonul, apoi încorporeaz-o […]
Pofta buna!