Friptură sibiană

Printeaza

Friptură sibianăFriptură sibiană

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc (cu grăsime şi şorici)
  • 5-6 căţei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai carnea de porc felii mai groase şi crestezi grăsimea şi şoriciui, dar fără să le desprinzi de carne. Dai sare şi piper şi laşi frip­turile la frigider pentru 24 de ore.

A doua zi încingi grăsime (e mai bun cu untură) şi prăjeşti feliile de carne împreună cu usturoiul tocat mărunt.

După ce s-au prăjit, le scoţi pe un platou şi le aduci la masă alături de garnitură de care vrei şi salată de murături.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.