Ardei umpluti cu salata din: ardei, vinete, ceapa, rosii, ulei, patrunjel, frunze de telina, piper, sare. Ingrediente: 500 g ardei gras 1 kg vinete 2 cepe 2 rosii 100 ml ulei 1 legatura de patrunjel frunze de telina piper sare Mod de preparare: Vinetele se coc pe plită pe toate părţile şi se lasă […]
Ardei umpluti cu branza si ridichi
PrinteazaArdei umpluti cu branza si ridichi din: ardei, branza dulce, patrunjel verde, marar, ceapa verde, smantana, oregano, ou, ridichi, sare, boia dulce.
Ingrediente:
- 3-4 ardei diferit colorati
- 300 g branza dulce
- cate 1 legatura patrunjel verde, marar si ceapa verde
- 50 g unt sau smantana
- cate 1 praf de oregano si maghiran
- 1 ou
- 4-5 ridichi
- sare
- boia dulce
Mod de preparare:
Fierbi oul tare, il decojesti si il maruntesti cu furculita. Cureti si speli verdeata si ridichile.
Speli ardeii si le indepartezi cu grija cotoarele si semintele. Tai marunt verdeata.
Amesteci intr-un bol branza, untul moale, oregano, maghiranul, verdeata, oul fiert si 3 ridichi date pe razatoare.
Sarezi si condimeptezi pasta cu boia, dupa gust.
Cu pasta obtinuta umpli ardeii si ii lasi in frigider pentru 15 minute.
Cu ajutorul unui cutit bine ascutit, tai ardeii in rondele pe care le asezi pe un platou si le decorezi cu felioare de ridichi si cu fire fine de marar.
Ardei umpluti cu branza si ridichi
Pofta buna!
Pofta buna!