Vinete pentru musaca

Printeaza

 

Mod de preparare:

Se taie vinetele rotogoale de grosimea unui deget, se să­rează şi se lasă să se scurgă timp de o oră. Se stoarce bine fiecare rotogol cu mîna, se şterge cu un şervet uscat şi se prăjeşte pe ambele părţi în ulei.

După ce toate rotogoalele au fost prăjite şi s-au răcit, se aşază în borcane mici (vine­tele dintr-un borcan să fie suficiente pentru prepararea unei mîncări) borcanul rămînînd gol de 2-3 degete.

Se toarnă deasupra bulion subţire cît să le acopere, se acoperă cu celofan pus în două, se leagăşi se fierb în baie de apă 25 min. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.

Se păstrează la loc răcoros.

Vinete pentru musaca

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.