Gogosi (Chafele)

Printeaza

Gogosi (Chafele)

Ingrediente:

  • 6 linguri făină
  • 1/2 lingură ulei
  • 15 g drojdie
  • sare
  • apă (cit cuprinde compoziţia)
  • ulei pen­tru prăjit

 

Mod de preparare:

Gogosi (Chafele): După ce amestecăm bine produsele, lă­săm aluatul să crească. Cînd a crescut, îl batem din nou şi îl lăsăm să crească, încingem uleiul într-o tigaie şi cu o lin­guriţă luăm bucăţele de aluat şi le prăjim frumos.

Cînd gogoşile sînt gata, le presă­răm cu zahăr pisat sau turnăm peste ele miere cît sînt calde.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.