Pacheţele de caşcaval in susan
PrinteazaPacheţele de caşcaval in susan
- 8 felii de caşcaval
- 2 ouă şi 1 gălbenuş
- 1 ceaşcă făină
- 4 felii pastramă
- 2-3 cepe verzi
- 1 ardei roşu
- 2 roşii
- 3 cepe
- 1/2 legătură pătrunjel
- sare
- piper
- ulei
- 1/2 linguriţă oregano
- 2 frunze de busuioc
- 2 linguri susan
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, ardeiul, le tai cât de mărunt poţi şi le amesteci cu busuioc tocat, gălbenuş, oregano, pătrunjel, sare şi pper după gust. Pentru pane baţi ouăle cu făina, sare şi piper, astfel încât să obţii o compoziţie ca o smâitână.
Pregăteşti apoi pacheţelele astfel: peste o felie de caşcaval pui o felie de pastramă, apoi 1 linguriţă din compoziţia de legume şi acoperi cu o felie de caşcaval. Treci pacheţelul pregătit mai întâi prin compoziţia de ouă cu făină, apoi prin susan şi-l prăjeşti în ulei încins.
După ce prăjeşti fiecare pacheţel, îl scoţi pe un şerveţel care să absoarbă grăsimea. La masă educi pacheţelele aşezate pe un platou cu salată verde şi decorate cu felii de roşii şi rondele de ceapă.
Pacheţele de caşcaval in susan
Poftă bună!