Pacheţele de caşcaval in susan

Printeaza

Pacheţele de caşcaval in susan

Ingrediente:Pachetele de cascaval in susan

  • 8 felii de caşcaval
  • 2 ouă şi 1 gălbenuş
  • 1 ceaşcă făină
  • 4 felii pastramă
  • 2-3 cepe verzi
  • 1 ardei roşu
  • 2 roşii
  • 3 cepe
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1/2 linguriţă oregano
  • 2 frunze de busuioc
  • 2 linguri susan

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, ardeiul, le tai cât de mărunt poţi şi le amesteci cu busuioc tocat, găl­benuş, oregano, pătrunjel, sare şi pper după gust. Pentru pane baţi ouăle cu făina, sare şi piper, astfel încât să obţii o compoziţie ca o smâitână.

Pregăteşti apoi pacheţelele astfel: peste o felie de caşcaval pui o felie de pastramă, apoi 1 linguriţă din compoziţia de legume şi acoperi cu o felie de caşcaval. Treci pacheţelul pregătit mai întâi prin compoziţia de ouă cu făină, apoi prin susan şi-l prăjeşti în ulei încins.

După ce prăjeşti fiecare pacheţel, îl scoţi pe un şerveţel care să absoarbă grăsimea. La masă educi pacheţelele aşezate pe un platou cu salată verde şi decorate cu felii de roşii şi rondele de ceapă.

Pacheţele de caşcaval in susan

Pachetele de cascaval in susan

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.