Supa de fasole verde cu bacon si verdeata
PrinteazaSupa de fasole verde cu bacon si verdeata din: fasole verde, cartofi, ceapa, morcov, sare, bacon, verdeata.
- 300 g fasole verde
- 3 cartofi
- o ceapa
- un morcov
- sare
pentru servit:
- 200 g bacon
- verdeata
Mod de preparare:
Fasolea verde se curata de codite, dupa care se spala si se taie marunt. Cartofii se curata de coaja si apoi se taie cuburi mici. Ceapa curatata se taie marunt, iar morcovul, la fel. Se pun la fiert apoi toate legumele in apa clocotita.
Se presara sare si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute, apoi se verifica. Intre timp, baconul se taie cubulete care se rumenesc intr-o tigaie fara ulei. Se aduce supa la masa cu baconul prajit si verdeata, dupa gust.
Supa de fasole verde cu bacon si verdeata
Pofta buna!