Supa de fasole verde cu bacon si verdeata

Printeaza

Supa de fasole verde cu bacon si verdeata din: fasole verde, cartofi, ceapa, morcov, sare, bacon, verdeata.

Ingrediente:Supa_de_fasole_verde_cu_bacon_si_verdeata

  • 300 g fasole verde
  • 3 cartofi
  • o ceapa
  • un morcov
  • sare

pentru servit:

  • 200 g bacon
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Fasolea verde se curata de codite, dupa care se spala si se taie marunt. Cartofii se curata de coaja si apoi se taie cuburi mici. Ceapa curatata se taie marunt, iar morcovul, la fel. Se pun la fiert apoi toate legumele in apa clocotita.

Se presara sare si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute, apoi se verifica. Intre timp, baconul se taie cubulete care se rumenesc intr-o tigaie fara ulei. Se aduce supa la masa cu baconul prajit si verdeata, dupa gust.

Supa de fasole verde cu bacon si verdeata

Supa_de_fasole_verde_cu_bacon_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.