Legume rumenite

Printeaza

Legume rumenite

Ingrediente:Legume rumenite

  • 1 conopidă mică
  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 2 roşii
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2-3 frunze de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi conopida, o desfaci în bucheţele, tai dovlecelul şi vânătă felii şi le fierbi pe toate 10 minute în apă cu sare. După ce s-au înmuiat, le aşezi cu grijă într-o strecurătoare să se scurgă foarte bine, apoi le rumeneşti pe rând în puţin ulei.

Tai şi roşiile felii, le rumeneşti după celelalte legume, apoi aşezi toate legumele pe un platou, le presari cu sare şi piper după gust şi decorezi cu câteva frunze de pătrunjel. Poate fi şi o mâncare în sine sau o garnitură pentru friptură.

Legume rumenite

Legume rumenite

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.