Sos de Busuioc cu Arome Delicate pentru Carne sau Legume din: frunze de busuioc, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper. Sosul de busuioc aduce o notă proaspătă și aromată oricărei mese, fie că alegi să-l servești alături de carne sau legume. Acest sos ușor de preparat și plin de arome este o […]
Cuscus cu verdeturi
PrinteazaCuscus cu verdeturi din: cuscus, patrunjel verde, marar verde, ceapa verde, usturoi verde, chives, unt, sare, piper alb, vin alb, rosii cherry.
Ingrediente:
- 400 g cuscus
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura marar verde
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 legatura usturoi verde
- 1 legatura chives
- 100 g unt
- sare
- piper alb macinat
- 250 ml vin alb
- cateva rosioare cherry pentru decor
Mod de preparare:
Cureti si speli verdeturile, apoi le maruntesti cat mai fin cu ajutorul blenderului. Pui la fiert vinul cu 1 litru de apa, sare si piper, iar cand clocoteste, adaugi verdeturile tocate si untul.
Dupa ce s-a topit tot untul, pui amestecul peste cuscus si acoperi vasul, pe care ll lasi la cald. In 30 de minute cuscusul se umfla cu lichidul.
Inainte de servire, ornezi fiecare portie cu fire delicate de chives si cu rosioare cherry.
Cuscus cu verdeturi
Pofta buna!
Coaste de Porc Glazurate cu Sos Dulce de Caise
Coaste de Porc Glazurate cu Sos Dulce de Caise din: coaste de porc, caise, miere, otet de mere, sos de soia, sare, piper, frunze proaspete de menta. Dacă sunteți în căutarea unei rețete inedite care să aducă echilibrul perfect dintre dulceața caiselor și savoarea coastelelor de porc, atunci această rețetă este pentru dvs. Coastele de […]