Ceai de Coada-Calului cu Scorțișoară și Vanilie din: coada calului, scortisoara, vanilie, apa, miere. Coada-calului este apreciată pentru proprietățile sale diuretice și remineralizante, iar adăugarea de scorțișoară și vanilie îmbogățește aroma ceaiului, transformând fiecare sorbit într-o experiență plăcută și reconfortantă. Reteta Ceai de Coada-Calului cu Scorțișoară și Vanilie Ingrediente: 2 lingurițe de coada-calului uscată 1 băț […]
Reteta zilei: Paste cu sos de conopida
PrinteazaPaste cu sos de conopida din: conopida, usturoi, lapte de migdale, lamaie, sare de mare, piper, paste, ulei de masline.
Ingrediente:
- 1 conopida, rupta buchetele
- 3 catei de usturoi, tocat
- 1/2 cana lapte de migdale
- 1/2 lamaie, stoarsa
- 1 lingurita sare de mare
- 1/4-1/2 lingurita de piper negru
- paste fierte
- ulei de masline
Mod de preparare:
umple cu apa o oala mare si se adauga buchetelele de conopida. Se lasa la fiert timp de aproximativ 10 minute.
Intr-o tigaie mica, adaugati ulei de masline si apoi usturoiul. Gatiti cateva minute.
Dupa ce s-a fiert conopida, se adauga impreuna cu usturoiul, laptele de migdale, sare, suc de lamaie și piper intr-un blender si se proceseaza pana la omogenizare.
Serviti cu paste si legume, dupa preferinta.
Paste cu sos de conopida
Pofta buna!
Steak de Miel cu Sos de Mentă și Lămâie
Steak de Miel cu Sos de Mentă și Lămâie din: cotlete de miel, ulei, usturoi, sare, piper, rozmarin, menta, otet, zahar, suc de lamaie. Savurați esența primăverii pe farfurie cu această rețetă de steak de miel, acompaniat de un sos răcoritor de mentă și lămâie. Această combinație clasică își propune să aducă în prim-plan aroma […]