Langoşi cu branză
PrinteazaLangoşi cu brânză: faina, oua, ulei, iaurt, bicarbonat, sare, telemea de vaca, ulei.
- 300 g făină
- 2 ouă
- 3 linguri ulei
- 150 g iaurt
- 1 linguriţă bicarbonat
- un praf de sare
- 250 g telemea de vacă
- 250 ml ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Pui făina într-un castron şi spargi ouăle, adaugi iaurtul, uleiul, sarea si bicarbonatul. Frămânţi bine.
După ce a crescut, întinzi foaia şi o tai pătrăţele, pe care le umpli apoi cu brânza rasă. Presezi marginile şi îi pui la prăjit în ulei bine încins, îi rumeneşti bine, apoi îi scoţi pe un platou încins.
Poţi servi langoşii presăraţi cu zahăr vanilat.
Langoşi cu branză
Pofta buna!