Pomana porcului cu mamaliga

Printeaza

Pomana porcului cu mamaliga din: ceafa de porc, spina, ficat, sorici, untura, fleica, rinichi, usturoi, vin alb, sare, boia dulce, piper.

Ingrediente:

  • 600 g ceafa de porcPomana_porcului_cu_mamaliga
  • 500 g splina
  • 400 g ficat
  • 300 g sorici
  • 100 g untura
  • 300 g fleica
  • 2 rinichi
  • 5 capatani de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • boia dulce
  • piper

Mod de preparare:

Din usturoiul curatat si pisat prepari mujdeiul foarte concentrat. Toate maruntaiele de porc spalate bine si carnea le pui la prajit in untura incinsa, dupa care le tai in bucati potrivite.

Potrivesti apoi gustul de sare, piper, boia si torni vinul si mujdeiul de usturoi. Mai pui pe foc sa dea cateva clocote si astepti sa faci mamaliga si sa fierbi tuica si vinul. Servesti fierbinte cu mamaliga.

Pomana porcului cu mamaliga

Pomana_porcului_cu_mamaliga

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.