Muschiulet de porc cu sos gorgonzola
PrinteazaMuschiulet de porc cu sos gorgonzola din: muschiulet de porc, gorgonzola, smantana, unt, ulei, sare, piper, lapte, marar.
Ingrediente:
- 500 g muschiulet de porc
- 100 g gorgonzola
- 500 g smantana
- 50 g unt
- 2 linguri ulei
- sare si piper, dupa gust
- 50 ml lapte
- 1 legatura marar
Mod de preparare:
Muschiuletul de porc il portionezi in felii groase de aproximativ 2 cm, dupa care il asezi in tigaia incinsa cu putin ulei. Lasi la prajit aproximativ 2 minute pe fiecare parte, adaugand sare si piper, dupa gust. Carnea rumenita o introduci apoi in cuptor, pentru 20 de minute, la 180 de grade Celsius.
Pentru realizarea sosului amesteci smantana, laptele si gorgonzola taiata cubulete, intr-o tigaie unsa cu putin unt, dupa care presari mararul tocat marunt. Poti servi alaturi de cartofi gratinati sau mix de legume.
Muschiulet de porc cu sos gorgonzola
Pofta buna!